Alma Lena e lindur ne fier eshte nje sipermarrese e suksesshme, aktiviste, mbeshtetese e madhe e fuqise se femres ne vendin tone si dhe nje mama shume e perkushtuar. Alma eshte nje nga themelueset e EUnoia dhe mban pozicionin e ZV. Drejtorit Ekzekutiv ne kete shoqate.