Tirana Photo Festival vjen në edicionin e katërt me shumë supriza, çmime e risi.

Eventi më i vecantë dhe më popullor i fotografisë, nis me konkurset fotografike që zhvillohen nga 1 Qershor deri 1 Shtator 2021.

Juria mblidhet dhe zgjedh 100 fotot me te bukura për ekspozitën që do shfaqet një javë në Muzeun Historik Kombëtar.

Java e Festivalit nuk është thjesht ekspozitë, por kurse fotografie, workshope fotografie, forume etj

#TiranaPhotoFestival2021


8-15 Tetor 2021

Vendi: Muzeu Historik Kombetar

Hyrja falas!