Ne e ndryshojmë botën hap pas hapi.

Vizioni pa një veprim është thjesht një ëndërr.

Rreth nesh

Rreth nesh

Kush jemi ne?

Çfarë bëjmë ne?

Ne promovojmë përvoja jodisiplinore dhe novatore kushtuar krijimit të rendit shoqëror dhe permiresimin e mjedisit ku jetojme ne perputhe me kulturat dhe traditat lokale...

lexo me shumë

Partnerët tanë